Megnézem!
Bezár!

Kertépítés Veszprém megyében

Kertépítés Veszprém megyébenKertépítői tevékenységünket Keszthelytől Balatonfüredig a Balaton északi partján végezzük. Természetesen ha Ön Veszprémben keres kertépítőt akkor is állunk rendelkezésére hiszen kertépítői tevékenységünk egész Veszprém megyére kiterjed.

Folly Arborétum Badacsonyörs


Mitől gyönyörű a levendula?

Mitől gyönyörű a levendula?A levendula lehet egyszerű kerti virág, lehet gyógynövény, vagy illatosításra használt aromaterápiás csodaszer, a lényeg hogy mindehhez gyönyörű virágzó levendulát kell kertünkben termeszteni.Gyepszőnyeg akciós árlista!

Gyepszőnyeg akciós árlista!Cégünk gyepszőnyeg telepítéssel és gondozással is foglalkozik.

Tavaszi kerti munkák | Április - május

Tavaszi kerti munkák | Április - májusMég mielőtt a fű el kezdene nőni, célszerű gyepszellőztetést, gyeplazítást végezni. Kisebb felületek esetén ezt meg lehet tenni kézi erővel egy gereblye segítségével, nagyobb terület esetén érdemes gyepszellőztető gépet használnunk. A szellőztetés célja, hogy ....

Kertfenntartás

KertfenntartásA kialakított zöldfelületet megfelelően és szakszerűen gondozni kell. A fákat és bokrokat metszeni, a sövényeket nyírni, a füvet trágyázni, szaggatni, szellőztetni, gyomtalanítani szükséges.  ...

‹«   «   1   2   »   »›

Folly Arboretum
Úszómedence építés. Zsaluköves fóliás medence építés. A zsaluköves fóliás medence a medence építés egyik legkedveltebb kivitelezési formája. Hogyan épül a zsaluköves fóliás medence? Klikk a részletekért >>

Balatonfüredi kertépítő
Keszthelyi kertépítő
Veszprémi kertépítő
Folly faiskola
Weboldalkészítés BalatonfüredLegtöbben ezt keresték:   kertépítés,  Folly kertépítés,  Folly kertészet, öntözéstechnika, kertépítészeti tervezés, gyepesítés profi módon,  Folly kertfenntartás, tomaji faiskola,  Badacsonytomaji kertépítő,  Folly kert,  Kertépítés Keszthelyen, Kertépítés Balatonfüreden, Kertépítés Veszprémben, Veszprém megyei kertépítő

www.ter-metszet.hu
Itthon.hu - A BALATON – EGY ÖRÖK SZERELEM
A te kerted!
Folly Kert a Googléban

Kertépítés GooglePlus
Veszprém megyei kertépítő
Kertépítés Veszprémben
Kertépítés Balatonfüreden
Kertépítés Keszthelyen
Folly Kert a Yahoo keresőben
Folly Kert a Google keresőben
Netstilus Weboldalkészítés

 

Kertfenntartás

A kialakított zöldfelületet megfelelően és szakszerűen gondozni kell. 

A fákat és bokrokat metszeni, a sövényeket nyírni, a füvet trágyázni, szaggatni, szellőztetni, gyomtalanítani szükséges.

Az ágyásokat, a növényeket gyomtalanítani és trágyázni, hogy szépen fejlődjenek. A szakszerűen elvégzett gondos és évszaknak megfelelő munka eredményeként sokáig élvezheti kertje szépségét.

Az általunk végzett kertfenntartási munkálatok a következők:

 • Fűnyírás és sövény nyírás (természetes vagy szabályos alakra)
 • Szegélynyírás
 • Gyomirtás (mechanikai és kémiai)
 • Tápanyag utánpótlás
 • Metszés (melynek 3 célja van, még pedig a beteg részek eltávolítása, a növény alakítása és a virágzás javítása)
 • Növényvédelem (szakszerű megelőző permetezés, ill. a már kialakult növénybetegségek orvoslása) őszi és tavaszi metszések
 • Gyeplazítás, gyepszellőztetés
 • Vakond irtás
 • Kerti hulladék elszállítása

 

Gyepápolás

1. Gyepszellőztetés

Professzionális gyepszellőztető géppel történik.Célja a gyep bokrosodási zónájából eltávolítani az elhalt növényi részeket,így megelőzhető a gyomosodás,illetve a betegségekre való erősebb hajlam,csökken a gyökeresedés mértéke.
Legoptimálisabb ideje a tavasz,ill. a kora ősz.A kiemelt anyagot el kell távolítani a gyepről.Erősen elfilcesedett területen csak megismételt gyepszellőztetéssel érhetjük el a kívánt eredményt. A jól sikerült gyepszellőztetés eredménye képpen a gyep fellélegzik, újra üdévé és egyenletesen sűrűvé válik.Újra ellenálló lesz a gyepbetegségekkel és a gyomokkal szemben.


2. Műtrágyázás

A gyepszellőztetést közvetlenül kövesse a tápanyagutánpótlás és szükség esetén a felülvetés. A szabályozott lebontású műtrágyák a gyep fejlődéséhez igazodva, egyenletesen és szabályozottan,a hőmérséklet függvényében adják le tápanyagtartalmukat.


3. Szelektív gyomirtás

Sok kerttulajdonos kilátástalan kűzdelmet folytat a gyepben megjelenő kétszikű gyomok ellen.Gyakran mindez a rossz talajelőkészítés következménye. Nem gyomtalanítják a füvesítési munkák előtt a területet,sokszor a felhasznált termőföldek is gyomfertőzöttek,de lehet,hogy a kész gyep a környék gyomos,elhanyagolt területeiről fertőződik.
A kétszikű gyomok u.n.szelektív gyomirtó szerekkel kiírthatók.
Ezt a munkát minden esetben bízza szakemberre!

Az itt felsorolt munkák rendszeres és szakszerű elvégzésével gyepfelületünk hosszú éveken keresztül üde zöld,sűrű,ápolt és gyommentes lesz.
 

  

Kertépítés Keszthelyen, Kertépítés Balatonfüreden, Kertépítés Veszprémben, Veszprém megyei kertépítő, Kertépítés, Folly kertépítés, Folly kertészet, öntözéstechnika, kertépítészeti tervezés

 

Impresszum | | | Tartalom: Folly Kert *Badacsonytomaj* 1995 - 2024 | Counter: 76884 / 87913
Folly Péter | Badacsonytomaj | Folly Kertépítés Badacsonytomaj | Kertépítés Balatonfüreden | Keszthelyen Kertépítés | Kertépítés Veszprémben
Kertépítés Folly Bt-vel akár Balatonfüreden, Veszprémben vagy Keszthelyen mi mindig rendelkezésére állunk
Start: 2012.12.15. + SEO 2015.02.09

Kertépítés Keszthelyen, Balatonfüreden, Veszprémben. Kertépítés Veszprém megyében. Kerttervezés, kertfenntartás és kertépítés Keszthely - Balatonfüred - Veszprém vonalon. A Folly kert kertépítő csapata Veszprém megye egész területén rendelkezésére áll. Hívjon minket!

Bezárás Bezár

Web Site Impresszum

Kertépítés Keszthely - Balatonfüred - Veszprém vonalon, valamint kerttervezés, kertgondozás az Ön elképzelései szerint! Családi pihenőkertek tervezése, építése, fenntartása.

Tulajdonos: Folly Péter

Kapcsolat: Badacsonytomaj

Címsorszöveg: Kertfenntartás - | Folly Kert - Kertépítés Keszthelyen, Balatonfüreden, Veszprémben - Kertépítés magas fokon! | Kertépítés Keszthely - Balatonfüred - Veszprém vonalon, valamint kerttervezés, kertgondozás az Ön elképzelései szerint! Családi pihenőkertek tervezése, építése, fenntartása.

Szlogen:

Linkfelhő: kertépítés, kertépítés Balatonfüreden, Folly kertépítés Veszprém, Folly kertészet, kertépítés Keszthelyen, öntözéstechnika, kertépítészeti tervezés, gyepesítés profi módon, Folly kertfenntartás, Badacsonytomaji kertépítő, tomaji faiskola, folly kert keszthelyi kertépítő, Folly Péter, Balatonfüredi kertépítő

Készült:Start: 2012.12.15. + SEO 2015.02.09

Kereső oldalak: | Creatix Kereső | Google kereső


Bezárás Bezár

Bezárás Bezár